Com hem comentat aquests habitatges ofereixen l’oportunitat de viure en una casa unifamiliar enclavada en la trama urbana de la ciutat de Barcelona. Amb tots els avantatges pel que fa a les comunicacions: no és que ens trobem a 30 minuts ó 30 kilòmetres de la ciutat de Barcelona; ens trobem a 30 minuts de la plaça de Catalunya, i a dos minuts de les rondes (de Dalt i Litoral, B-20, etc.) amb tots els serveis que ofereix aquesta gran ciutat. A la vegada, un breu passeig de 10 minuts, ens portarà al Parc de la Serralada de Marina, sense oblidar les àmplies zones verdes que envolten aquest barri.

Un altre punt fort és que aquestes cases els permetran gaudir d’unes impressionats panoràmiques paisatgístiques des de totes les principals parts de la llar: començant pel menjador de la planta baixa, passant per les habitacions, fins a l’estudi i terrassa de la planta altell.

Entenent que un bon emplaçament i unes vistes fantàstiques no poden anar deslligades d’uns acabats d’alta qualitat i disseny, seguidament oferim una detallada descripció dels principals punts per que puguin comprovar la qualitat dels habitatges.

Aquesta qualitat no només la donem per que fa referència a la construcció, sinó que, igualment, la trobaran al servei i atenció que la nostra empresa sempre ha atorgat als seus clients.

 

Tancaments de façana: Façana principal d’obra vista color blanc, model “Alaska” llis, amb junta horitzontal i vertical en morter blanc, i reforçada amb armat d’acer tipus MURFOR. Façana posterior i terrat revestides amb morter monocapa d’1,5–2 cm, color Marfil. Porta cancell i porta garatge, motoritzada, de planxa d’acer lacat en gris fosc, color RAL-7022.

Fusteria exterior: Finestres i balconeres amb perfilaria d’alumini anoditzat, col·locades a la cara interior del mur de façana, aconseguint una cambra d’aire entre aquestes i les seves proteccions (o persianes). Els vidres seran amb doble vidre i cambra d’aire, tipus “climalit”. Persianes de lamel·les orientables GRADPANEL-120 (GRADHERMETIC) formada per perfils tubulars d’alumini aliatge especial i recoberts amb pintures termoendurides color verd fosc, RAL-6005. Les persianes són corredisses (estar-menjador), basculants articulades llevadisses (dormitoris), de llibret –“corrugables”- (cuines i dormitoris principals) i fixes (cuines, banys i escales); tot dissenyat per a les necessitats de cada estança, amb extraordinària estètica i funcionalitat.

Fusteria interior: Portes interiors llises amb acabat de fusta natural de cedre, ferramentes i manetes acabats inox. En cuina (cases A i D), tancaments separadors de estar-menjador amb portes corredisses del mateix acabat.

Paviments i enrajolats: Al vestíbul i escales el paviment i sòcol amb marbre polit. La resta de paviments i sòcols interiors amb gres porcel·lànic “Dolmen” crema setinat de PAMESA. A les terrasses i patis amb gres extruït de GRECOGRES. L’enrajolat dels banys amb rajola ceràmica “Urbana” marfil, beige i gris de PAMESA. L’enrajolat de la cuina amb rajola ceràmica “BP-Minimal” marfil de MARAZZI.

Instal·lacions d’ACS i calefacció: Instal·lació de ACS (aigua calenta sanitària) amb sistema de recolzament amb plaques solars de SONENKRAF, dipòsit i caldera individual. Calefacció amb gas natural i radiadors d’alumini lacats en blanc.

Instal·lacions de telecomunicacions: Telefonia bàsica: pressa de telèfon a la estar-menjador i totes les habitacions. Instal·lació per a recepció dels sistemes de radiodifusió sonora i televisió terrenal (TV/FM) i per satèl·lit, i preparada la infraestructura per una possible futura connexió al servei de telecomunicacions de banda ampla.

Il·luminació exterior: Lluminàries d’acer inoxidable d’alta qualitat a les terrasses principals. Instal·lació per a il·luminació exterior en patis i terrats.

Equipament sanitari: Sanitaris (inodor, bidet i lavabo) model “Sidney” de ROCA en bany principal, model “Dama Senso Compact” de ROCA en bany petit. Banyera i dutxa de ROCA. La cisterna de l’inodor gaudirà de doble descàrrega, per tal d’ajudar a l’estalvi d’aigua. Abocador de porcellana vitrificada al garatge. Aixetes monocomandament cromades; suports regulables sobre barra lliscant per a banyera i dutxa.

Proteccions: Baranes d’acer esmaltat amb passamà de fusta massissa.

Garatge Privat: Dues places d’aparcament, espai per motos i bicicletes. Ampli espai de magatzem i situació opcional de safareig. Sostres i parets enguixades i pintades.

Altres: La paret de separació entre els diferents habitatges amb peces ceràmiques amb aïllament, lliscades amb guix ambdues cares, tot formant un tancament de 27 cm.
Bústies amplies SILMEC color “Silver”, amb accés des de l’interior.
Patis amb terra vegetal per l’enjardinament.

ESPECIAL CUINA: Normalment, en una inversió d’aquestes característiques, els futurs propietaris no poden triar els acabats al seu gust; aquests venen determinats pels arquitectes i els promotors. És quelcom normal ja que, per obtenir els permisos i llicències dels ajuntaments, els habitatges han de ser finalitzats en la seva totalitat.

Tot i això la nostra empresa, en anteriors promocions, ha formalitzat una idea que ha donat molt bon resultat i satisfacció als nostres clients:

El mobiliari de la cuina ens permet una finalització posterior i això ofereix als comprador determinar els acabats de la cuina: Poden triar lliurement el color (o colors) de les portes dels armaris i el material i color del taulell (marbre, silestone, granit).

Un dels habitatges té la cuina totalment acabada perquè, a les visites, es pugui apreciar millor la casa totalment finalitzada.
Els compradors poden triar el disseny de la Cuina Mostra o, segons el següent mostrari –molt ampli i que permet fer tot tipus de combinacions– poden participar i dissenyar la seva cuina:

Tres exemples:

Model portes fusta clara
taulell granit clàssic
Model portes wengué i marfil
taulell silestone marfil
Model “colors”
taulell silestone blau marí brillant.

 

La cuina disposa d’espai de rebost, amb previsió de nevera americana o congelador independent.

Electrodomèstics: Gama alta. Cuina vitroceràmica elèctrica encastada, forn elèctric integrat amb porta telescòpica, extractor de fums integrat, aigüera d’acer inoxidable amb dos sinus, amb aixetes monocomandament.

Pel que fa als electrodomèstics i la distribució de les diferents parts i armaris de la cuina no es poden fer canvis: està tot condicionat a les diferents instal·lacions (aigua, llum, etc).

 

 
© Finques Tejedor - Avis legal
Inici | Situació | Distribució i preus | Detalls i qualitats | Obra nova / Finançament | Contacte