És lògic que a tothom li agradi estrenar coses; unes sabates noves, un cotxe acabat de matricular, una cuina reformada... per aquesta raó, poder estrenar una inversió tan rellevant com representa la llar d’una família, entenem que és quelcom d’una importància capital.

L’expressió Obra Nova no només fa referència a la característica d’estrenar un habitatge; significa que tot ha de funcionar perfectament: les finestres de tots els àmbits, la porta d’entrada i les de les habitacions, els mecanismes dels sanitaris dels banys, les instal·lacions (des del primer a l’últim endoll), etc. etc. etc. TOT.

El comprador està protegit per llei. Aquest no ha de témer que apareguin esquerdes o qualsevol problema estructural: la llei ens obliga a respondre durant deu anys per qualsevol problema estructural que faci perillar l’estabilitat de l’edificació (amb la conseqüent problemàtica econòmica) i, també determinat per llei, una assegurança cobreix tots aquests riscs. Igualment la llei fa referència a tots els acabats de l’habitatge, des d’un correcte aïllament de les finestres, a la simple aplicació de la pintura.

Igualment Obra Nova ens està parlant de la actual forma de construir. Assegura que l’edificació s’ha realitzat seguint les més modernes tècniques constructives: pel que fa referència a les estructures de formigó, els materials d’aïllament (parets, finestres, teulades, etc), les diverses instal·lacions (aigua, llum, gas i calefacció, etc.), la sostenibilitat del edifici (aprofitant l’energia solar, l’estalvi de l’aigua, etc.), una perfecta adaptació a les telecomunicacions i les noves tecnologies, etc. etc. etc. TOT.

Sempre és molt important aconseguir un bon plantejament econòmic; des de la nostra empresa tindran un molt bon assessorament financer i fiscal per aconseguir el millor: podem estudiar els resultats d’establir cobertures de risc sobre els tipus d’interès, determinar la viabilitat de sol·licitar un tipus fix, etc.

Aquesta promoció treballa amb una finançació hipotecària que s’estableix com a pre-concedida als compradors; sempre que ho requereixin, lliurement, poden subrogar-ne la hipoteca actualment establerta.

L’entitat amb la que estem treballant és La Caixa de Pensions, amb la qual tenim establertes unes condicions molt atractives que podran ser subrogades, amb l’important estalvi fiscal i financer que això representa. La Caixa de Pensions els ofereix tots els serveis de què disposa gràcies a la seva important estructura: els farà un “vestit a mida”.
           
El nostre assessorament es troba al seu servei per ajudar a aconseguir la millor finançació per la seva llar. Amb l’entitat que tinguin més confiança i els atorgui el millor tracte.

 

Amb l'actual situació econòmica estem oberts a establir un contracte amb opció de compra; amb aquesta idea, i sempre segons les necessitats dels comprador, obrirem les portes a tot un conjunt de possibilitats:

  1. Aconseguir de tot el temps necessari per vendre tranquilament l'actual residència. De la mateixa manera, obtenir temps per probar/estudiar la possibilitat de llogar l'actual habitatge i no vendre'l.
  2. Tramitar amb les entitats financeres la millor hipoteca, sense preses, sense les pressions que actualment trobem en aquests tràmits.
  3. Gaudir de viure a un habitatge com aquest i, amb aquesta experiència directa, adquirir amb tot el convenciment del món la propietat de la seva casa.
  4. Disposar de molt de temps, que tan car resulta avui en dia.

 

El conjunt de tot això els farà aconseguir la satisfacció d’obtenir un magnífic habitatge que a la vegada resulta una inversió immillorable.

 
© Finques Tejedor - Avis legal
Inici | Situació | Distribució i preus | Detalls i qualitats | Obra nova / Finançament | Contacte